180+ Ingyenes kísérőlevél példa (+szakértői útmutatók)

Ingyenes kísérőlevél példáink + szakértői útmutatóink rengeteg hasznos tippet és gyakorlati tanácsot tartalmaznak a különböző iparágak alkalmazási szokásainak megfelelően. Használja a mintákat sablonjainkkal és kísérőlevél szerkesztő eszközünkkel, így pár perc alatt elkészítheti pályázatát.
Kísérőlevelem Létrehozása
3.5 / 5
5 értékelés alapján itt: Trustpilot
180+ Ingyenes kísérőlevél példa (+szakértői útmutatók)

Jó Kísérőlevél Minták

Függetlenül attól, hogy ez lesz az első állása vagy épp egy jelentős karrierváltásra készül, szakszerűen megírt kísérőlevél mintáink a folyamat minden egyes lépését bemutatják. Mindeközben lehetősége nyílik arra, hogy minden egyes szakaszt saját igényei és tapasztalatai alapján módosítson. Sőt, ezen felül szerkesztő eszközünkkel felhasználhatja előre megírt mondatainkat, így kísérőlevelében hozzáértő hangot üthet meg.

Kísérőlevél és önéletrajz mintáink a jó kísérőlevél írásának minden egyes szempontját figyelembe veszik - a kiváló fejléc kiválasztásától az iparági igényeken keresztül az utolsó bekezdése lezáró mondatáig, mely a munkaerő-toborzók hívását fogja eredményezni. 

Nem számít hány alkalommal írt korábban már kísérőlevelet, időnként mindenkire ráfér egy kis frissítés. Egy jó kísérőlevél minta betekintést enged az adott munkaterület és tapasztalati szint leghasznosabb gyakorlati megoldásaiba. Ennek köszönhetően gyorsabban és nagyobb hozzáértéssel készítheti el kísérőlevelét. 

CV Kísérőlevél példák állás megszerzéséhez

Ha meglátja, felismeri - az állást, ami tökéletesen illik képességeihez, egy nagyszerű előnyöket kínáló vállalatnál, a karrierjének egy fontos lépésével, mely számos szakmai fejlődési lehetőséget fog biztosítani. CV kísérőlevél példáink felépítésének célja az állás megszerzése. Miért érné be ennél kevesebbel?

Éveken át finomította CV-jét, hogy az eredmény a karrierjének fontos állomásait és elért eredményeit tökéletesen bemutató önéletrajz legyen. Most elérkezett az idő egy olyan kísérőlevél megszerkesztéséhez, amivel a CV a lehető legnagyobb eséllyel lenyűgözheti a HR-vezetőt és végül az állás megszerzéséhez vezet. CV kísérőlevél mintáinkkal biztos lehet benne, hogy kísérőlevelét a legfrissebb információk, valamint konkrét, hasznos tanácsok alapján fogalmazhatja meg. Így a jelentkezők számától függetlenül egész biztos ki fog tűnni a többiek közül.

Szakmai gyakorlat

A szakmai gyakorlatok felbecsülhetetlen tapasztalatokkal segítik a munkavállalókat. Ezen időszak alatt olyan készségeket szerezhet, mellyel később akár álmai állását is megszerezheti. Ha már ilyen értékes eredmények forognak kockán, bízza magát a kifejezetten szakmai gyakorlatokhoz szerkesztett motivációs levél mintánkra. Ebből megtudhatja hogyan mutathatja a legjobb formáját és tegyen lenyűgöző benyomást, még akkor is, ha nincs sok munkatapasztalata.

Ez a példa szakmai gyakorlathoz használható kísérőlevél rengeteg íráshoz és formázáshoz használható tippet tartalmaz. A kezdő pozíciókhoz legalkalmasabb hangnemtől egészen a személyes kapcsolat kialakításának pszichológiájáig itt mindent megtalál. Szakértői tanácsaink bármely iparágban és bármilyen típusú szakmai gyakorlatnál használhatók. A kiválasztott terület minta útmutatójával együtt tökéletesen alkalmazható. Ne feledje el megnézni ide illő Önéletrajz Szakmai Gyakorlat Példánkat

Ügyfélszolgálat

A vállalatok a világ minden táján egyre inkább úgy találják, hogy a kiváló ügyfélszolgálat növeli az értékesítést és elősegíti az ügyfelek megtartását. Ez a kísérőlevél sablon segít kiemelni azokat a képességeket, melyeket a HR-vezetők egy ügyfélszolgálati munkatárs esetében keresnek. Mutassa meg személyiségét úgy, hogy egyértelművé válik, szakmailag is tökéletesen alkalmas egy ilyen pozíció betöltésére. 

Az ügyfélszolgálati munkakör kiváló lehetőséget nyújt az értékesítés és marketing területek megismerésére. Karriercéljaitól függetlenül igaz, hogy ezzel az ügyfélszolgálati munkakörhöz használható motivációs levél mintával elsajátíthatja a hatékony kísérőlevél-szerkesztés csínját-bínját, melyet később bármilyen munkakör estében hasznosíthat. 

Cím: Irodai asszisztens

Irodai asszisztensekre mindig nagy igény van, hiszen jól ismerik a munkahelyek belső működését, miközben utat nyitnak a későbbi lehetőségekre. Ebből a motivációs levél mintából megtudhatja hogyan sikerülhet egy ilyen keresett álláshoz jutnia legjobb képességei és vonatkozó tapasztalatai kiemelése révén.

Ez az irodai asszisztensek számára készül kísérőlevél minta a konkrét munkakörtől függetlenül rengeteg hasznos tippet tartalmaz. Ezt az ismeretet később bármilyen adminisztratív vagy recepciós álláshoz felhasználhatja. Emellett az útmutató szakszerű formázási javaslatokkal is szolgál. Ezeket a kísérőlevelekhez használt vonzó stílusaink bármelyikénél alkalmazhatja.

Tanár

Akár friss tanári diplomával rendelkezik, akár egy karrierváltással az oktatás területén szeretne szerencsét próbálni, az álláskeresésnek nem feltétlenül kell stresszesnek lennie. Ez az útmutató áttekinti hogyan helyezkedhet el az oktatási rendszer megüresedett állásaiban, és olyan ismeretekhez juthat, melyekkel könnyedén felülkerekedhet versenytársain és elnyerheti álmai állását.

Tanároknak szánt motivációs levél példánkból megtudhatja hogy mutathatja be hatékonyan az iskola igazgatójának képességeit akár az osztály fegyelmezésére, akár a tehetséggondozásra vonatkozóan. Ha már a levél tartalmát sikerült hatásosan megfogalmaznia, az első benyomáshoz válassza személyiségéhez és szaktudásához illő kísérőlevél sablonunkat és szerkesztési elemeinket.

Betegápolás

Betegápolóként nem is olyan könnyű felhívni magunkra a figyelmet. Szerencsére itt van ez a minta motivációs levél, tele egy kórházban vagy orvosi rendelőben megüresedett álláshely betöltéséhez szükséges fontos információval. Az útmutatót követve megtudhatja hogyan nyűgözheti le azonnal a HR-vezetőt egyedi képességeivel és meghatározó személyiségjegyeivel.

Ez a motivációs levél hasznos tudnivalókat kínál akár teljesen kezdő ezen a területen, akár több éves tapasztalattal rendelkezik. A dokumentum lépésről lépésre bemutatja hogyan bizonyíthatja be, hogy még nehéz helyzetekben is képes együttérzően és magabiztosan ellátni feladatait.

Ösztöndíj

Az ösztöndíjak nem csupán az oktatás finanszírozására alkalmasak, de kiválóak kapcsolatépítésre is az adott munkaterületen. Ebből a mintából megtanulhatja, miben különböznek az ösztöndíj elnyerésére irányuló motivációs levelek a többi kísérőlevéltől, valamint elsajátíthatja az ösztöndíj biztosság lenyűgözésének módszereit.

Az ösztöndíjjal kapcsolatos motivációs levél minta a folyamatot minden szempontból bemutatja. Megismerheti hogyan írhat lelkesen, személyiségét bemutatva. A megfelelő hangnemet választva meggyőzheti az ösztöndíj adományozóit és a bizottságokat. Haladjon előre magabiztosan, használja szakszerűen megszerkesztett sablonjainkat és kísérőlevél készítőnket..

Recepciós

A recepciós hihetetlenül hasznos munkát végez különösen azt tekintve, hogy a vállalat külső és belső sikeréhez egyaránt hozzájárulhat. Emellett recepciósként rengeteg tapasztalatot szerezhetünk és a fejlődésnek számtalan módjával találkozhatunk. Recepciósoknak készült motivációs levél mintánk részletesen, végrehajtható lépésekben mutatja be, hogyan készíthetünk bármely területen használható, kiváló kísérőlevelet.

Ez a recepciósoknak készült motivációs levél minta megvizsgálja milyen fontos, hogy minden egyes munkakörhöz testreszabott kísérőlevelet készítsünk, valamint megmutatja hogyan fordíthatja a munkaerő-felvétel pszichológiáját saját hasznára. A formázásra és az egyedi kép kialakítására vonatkozó szakértői tippjeinkkel, valamint szakszerű sablonjainkkal és a kísérőlevél formázást bemutató erőforrásokkal ez az útmutató tökéletesen használható.

Mérnöki munkakör

Mérnökként kizárólag akkor szerezheti meg álmai állását, ha készségei és elért eredményei mellett a munkáltatónak megmutatja azokat az egyedi tulajdonságait is, amiktől Ön a tökéletes jelölt az állásra. Ez a mérnököknek készült motivációs levél minta részletesen, végrehajtható lépésekben mutatja be, hogyan alakíthat ki személyes kapcsolatot és miként nyűgözheti le az olvasót már az első benyomás alkalmával.

Útmutatónk a szakszerű formázási szabályokra is kitér és megtudhatja hogyan választhatja ki a munkakörökhöz illő elrendezést. A motivációs levél hangulata mindenképpen illeszkedjen tapasztalatai minőségéhez. Ehhez a gyakorlatban tesztelt sablonjaink és könnyen követhető formázási tippjeink nyújtanak segítséget.

Grafikai Tervezés

Grafikai tervezőként pontosan tisztában van vele, milyen fontos a megjelenés. Mivel egy olyan munkaterületen dolgozik, ahol a képi elemek jutnak fontosabb szerephez, a HR-vezetőt lenyűgöző szöveg megfogalmazása erőt próbálóvá válhat. A kifejezetten grafikai tervező munkakörhöz összeállított motivációs levél mintánkkal tapasztalataitól függetlenül hatalmas előnyhöz juthat.

Ez a minta útmutató tökéletes példája annak, hogy mennyire fontos egy levelet az egyedi igényekhez igazítani. Így személyes kapcsolatot alakíthat ki a HR-vezetővel. Emellett megtudhatja, hogyan készíthet vonzó elrendezést, mely megfelelően bemutatja eredetiségét és egyedi tervezői képességeit.

Könyvelő

A könyvelőknek készített motivációs levél mintáink megmutatják hogyan hangsúlyozhatja precizitását és pontosságát, miközben pont elegendő hangsúlyt fektet személyiségére ahhoz, hogy levele emlékezetes maradjon. Ebből a példából megtudhatja hogyan ragadhatja meg a HR-vezető figyelmét személyes kapcsolat kialakításával és miként mutathatja be a munkáltatónak egyedi előnyeit.

Könyvelőként egész biztos olyan kísérőlevelet szeretne elkészíteni, mely jól illik a levél szakszerű megfogalmazásához. Előre megírt példamondatokkal feltöltött, szakszerűen megtervezett sablonjaink megkönnyítik a dolgát, hiszen a elemeket egy olyan álláspályázattá állíthatja össze, mellyel elnyerheti a tökéletes állást.

 

Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Tűnjön ki a többi pályázó közül és helyezkedjen el gyorsabban a tökéletes munkakör megszerzéséhez alkalmas, szakértőink által megtervezett ingyenes kísérőlevél sablonjainkkal.
Kísérőlevél Készítése
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Tűnjön ki a többi pályázó közül és helyezkedjen el gyorsabban a tökéletes munkakör megszerzéséhez alkalmas, szakértőink által megtervezett ingyenes kísérőlevél sablonjainkkal.
Kísérőlevél Készítése

Ingyenes, szakszerűen megtervezett sablonok

Több, mint 10 millió megszerkesztett önéletrajzával és kísérőlevelével CVapp.hu a legjelentősebb online karriersegítő, mely felhasználóit állásinterjúkhoz segíti hozzá
3.5 / 5
5 értékelés alapján itt: Trustpilot
Ezt A Sablont HasználomStockholm cover_letter template
Stockholm
1 400 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomNew York cover_letter template
New York
440 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBécs cover_letter template
Bécs
120 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSydney cover_letter template
Sydney
160 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLondon cover_letter template
London
280 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomDublin cover_letter template
Dublin
250 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMoszkva cover_letter template
Moszkva
62 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAmszterdam cover_letter template
Amszterdam
150 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMadrid cover_letter template
Madrid
150 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSantiago cover_letter template
Santiago
140 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSzingapúr cover_letter template
Szingapúr
52 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomOslo cover_letter template
Oslo
56 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomFokváros cover_letter template
Fokváros
7 700+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPárizs cover_letter template
Párizs
35 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBerlin cover_letter template
Berlin
92 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomGenf cover_letter template
Genf
3 300+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomVancouver cover_letter template
Vancouver
45 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomTokió cover_letter template
Tokió
61 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMilánó cover_letter template
Milánó
51 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLisszabon cover_letter template
Lisszabon
29 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBarcelona cover_letter template
Barcelona
29 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomKoppenhága cover_letter template
Koppenhága
22 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomChicago cover_letter template
Chicago
19 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRio cover_letter template
Rio
29 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRóma cover_letter template
Róma
5 600+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBoston cover_letter template
Boston
17 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomToronto cover_letter template
Toronto
100 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint az elemzések és a marketing eredmények érdekében sütiket használ. Weboldalunk használatával elfogadja Süti Irányelvek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumainknak megfelelő sütiket.
Sütik elfogadása