Ingyenes kísérőlevél sablonok

Küldje el jelentkezését és szerezze meg álmai állását csodás és hatékony kísérőlevél sablon-gyűjteményünkkel, melyek célja, hogy segítsenek kitűnni a tömegből.

Közösségi értékeléssel rendelkezik. Szakemberek bizalmát élvezi
4.5 / 5
212 értékelés alapján
Worth The Purchase
Easy to create resume with plenty of template options. The generator is very helpful as well.
John Cox • about 4 hours ago
I was surprised by how beautiful these…
I was surprised by how beautiful these templates are compared to the ones on word and other websites. I was a little surprised by the price aswell in a good way.
Eric Tie • about 4 hours ago
Thank you for helping my fear of…
Thank you for helping me face my fear of creating my own functional resume. Your service is excellent and I would recommend it to family and friends. The outcome is exceptional. Thank you!
Nina Linskiy • about 5 hours ago
Would've wished for more templates and…
Would've wished for more templates and more flexible ones. Wish I could align the order of every single thing.
Henny Archer • about 7 hours ago
I would have liked to add or change…
I would have liked to add or change some colours, give it just a little bit more customisation.
Guillermo Pivetta Porras • about 9 hours ago

Kísérőlevél CV mellé

Állásinterjú, sőt akár az állás megszerzésének esélyeit azzal növelheti a legjobban, ha a CV mellé egy kísérőlevelet is küld. Ez a dokumentum az álláspályázat titkos fegyvere. Mivel a kísérőlevél írása sokkal nagyobb szabadságot biztosít, mint az CV elkészítése, itt közvetlenül megszólíthatja a HR-vezetőt és felhívhatja figyelmét egyedi képességeire, képesítéseire és motivációira. Emellett bemutathatja a szakmai életútjában jelentkező esetleges megszakítások vagy a hagyományostól eltérő karrierutak okait, illetve magyarázatot adhat a CV alapján felvetődő kérdésekre.

Egy jó kísérőlevél elengedhetetlen eszköz a HR-vezető meggyőzésére arról, hogy Ön a tökéletes jelölt az állás betöltésére. Azonban, nem az egyetlen meghatározó elem. Mindenekelőtt meg kell ragadnia a HR-vezető figyelmét. És itt kap fontos szerepet a CV mellé választott tökéletes kísérőlevél sablon. Szakszerűen megtervezett sablonjaink gyűjteménye segítségével vonzó külső mellett rengeteg helyet biztosítunk a készségek és tapasztalatok bemutatására.

És ez még nem minden! Minden egyes ingyenes kísérőlevél sablonunkhoz tartozik egy hozzá illő CV-sablon, így minden beadott dokumentumnál egységes, letisztult dizájnelemeket használhat. Azzal, hogy dokumentumaihoz egy "egyedi márkát" hoz létre, már az első mondat elolvasása előtt jelzi a munkaerő-toborzó számára hogy valóban érdeklődik az állás iránt. Ez csak néhány azon okok közül, melyek igazolják, hogy a CV mellé csatolt kísérőlevéllel jelentősen növelheti az elhelyezkedés esélyeit!

Hogyan készítsünk jó kísérőlevél formátumot

Ha már rászánta az időt és sikerült egy csodás, meggyőző kísérőlevelet írnia, a megfelelő formátum megtalálása nyűgnek tűnhet. Pedig nem kell, hogy az legyen! A megfelelő kísérőlevél formátum egyszerű elemekből áll, és kísérőlevél sablonjaink ezek mindegyikét tartalmazza.

Először is, találja meg a megfelelő egyensúlyt a szöveg és a szabadon hagyott területek között. Ezzel nem terheli meg az olvasót, így a személyzeti osztály munkatársa nem fogja a levél felénél abbahagyni az olvasást. Emellett nem szabad túl sokféle betűtípust sem használni, hiszen a cél egy egységes külsejű kísérőlevél. Végül, de nem utolsósorban, válasszon egy figyelemfelkeltő fejlécet. Amikor csak lehetséges, kísérőlevele külsejét igazítsa a CV megjelenéséhez, így az álláspályázat egy sokkal inkább összeszedett és hozzáértő képet közvetít.

Egy erős kezdéssel sokkal egyszerűbben készíthetünk kiváló formátumot kísérőlevelünkhöz. Kísérőlevél sablonjainkat úgy alkottuk meg, hogy az író válláról levegyék a formázás okozta stresszt, így teljes egészben az erősségeit bemutató szövegre összpontosíthat. Minden egyes sablon rugalmas és módosítható, így a stílust teljes mértékben személyiségéhez alakíthatja. Nyugalom, a fantasztikus kísérőlevél formátumokat elérhető közelségbe hoztuk. És hogy mi a legjobb az egészben? Teljesen ingyenes.

Motivációs levél sablon álláskereséshez

Álláskereséshez írt motivációs leveléhez keres megfelelő sablont? Nálunk megtalálja! A motivációs levelet a CV mellé csatoljuk azzal a céllal, hogy részletesen elmagyarázzuk a jelentkezés okát, valamint bemutassuk a munkakörhöz szükséges tapasztalatainkat és készségeinket. Éppen ezért a dokumentum fontos szerepet tölt be, így a formázást sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Az álláspályázatok motivációs leveleihez készített sablonjaink egyszerűen használhatók, szakszerűek és vonzók. Összpontosítson az írásra, a többiről mi gondoskodunk.Ingyenes kísérőlevél sablon Word/PDF formátumban

A CVapp.hu-nál pontosan tudjuk, hogy van egy jól megválasztott kísérőlevélnek milyen jelentős szerepe van az állás elnyerésében. Ezért minden egyes kísérőlevél sablonunk letölthető Word vagy PDF formátumban. Bármilyen igényei is legyenek a munkáltatónak, a leggyakrabban használt formátumban elérhető, stílusos és gyakorlatias kísérőlevél sablonjainkkal egész biztosan célt ér.

Ha offline állapotban még tovább szeretné módosítani a kísérőelvél sablont, a Word formátumú letöltés ajánlott. Minden egyéb esetben a PDF formátum javasolt, hiszen ezzel biztosíthatja, hogy a HR-vezető is az Ön által megszerkesztett elrendezésben olvashassa a levelet. A különböző számítógépeken és szoftverekkel megjelenített dokumentumok közül a PDF marad a legegységesebb. Bármelyiket is választja, Word vagy PDF formátumban elérhető ingyenes kísérőlevél sablonjainkat egyedi képességei kihangsúlyozására készítettük el.

Modern kísérőlevél sablonok

A marketing, a kommunikáció, a tervezés és a technológiai területén elengedhetetlen egy jó minőségű, modern kísérőlevél sablon. Gyűjteményünkben merész vonalakat, energikus színeket és betűtípusokat talál, melyek mindegyike pozitív hozzáállást és lendületet közvetít. Ha főként újítást és leleményességet keres, a modern kísérőlevél sablonban ezt egész biztos megtalálja.

A CV mellé választott modern kísérőlevél sablonnal kiemelkedhet a többi pályázó közül. Ezek a sablonok figyelemfelkeltő színekkel és egy csipetnyi merészséggel világosan üzenik, hogy a Ön egy különleges jelölt. Ahol fontos az újszerű megközelítés, ideje, hogy önmagát egy modern kísérőlevél sablonnal fejezze ki.

Szakmai kísérőlevél sablonok

A szakszerűen felépített kísérőlevél sablonok soha nem mennek ki a divatból. És annak ellenére, hogy választékos, letisztult képet mutatnak, unalmasnak semmiképp nem mondhatók. Ebben a gyűjteményben erős vonalakat, nagyszerűen felépített szerkezeteket és semleges színpalettákat talál, így amellett, hogy kifejezheti személyiségét a HR-vezetők igényeinek is megfelel.

A szakmai kísérőlevél sablonok gyakran a legjobb választásnak bizonyulnak olyan munkaterületeken, mint az egészségügy, a jog, az oktatás vagy akár az üzleti világ vagy a vállalatvezetés. Az ilyen jellegű sablonok az elért eredményekre és a készségekre helyezik a hangsúlyt, így egész biztos, hogy a HR-vezető elejétől a végéig el fogja olvasni a levelet. Ha elérkezettnek látja az időt, hogy szakértelmével nyűgözze le a munkáltatót, ne keressen tovább, szakmai kísérőlevél sablonjaink tökéletesen megfelelnek erre a célra.

Egyszerű kísérőlevél sablonok

Az egyszerű kísérőlevél sablonokat sablon-gyűjteményük titkos fegyverének is tekinthetjük. Sokoldalú jellegükből fakadóan számos munkakörhöz és tapasztalati szinthez alkalmasak, miközben letisztult formátumukkal stílust és eleganciát sugároznak. Az egyszerű sablonok a személyzeti vezetők figyelmét a mondanivalóra irányítják, így már az első mondattól lenyűgözheti az olvasót.

Az egyszerű kísérőlevél sablonokat elsősorban kereskedőknek, diákoknak és a karrierjük elején járó álláskeresőknek ajánljuk. Ezekkel a sablonokkal úgy mutathatja be a munkaerő-toborzónak hozzáállását és szakértelmét, hogy közben a teljes üzenetet átadja. Könnyen átrendezhetők és az igényekhez igazíthatók, így a döntés teljes mértékben az Ön kezében van.

Kreatív kísérőlevél sablonok

A kreatív kísérőlevél sablonokat akkor ajánljuk, ha az egyetlen lehetséges megoldás egy merész választás. Ebben a gyűjteményben a legszórakoztatóbb dizájnelemeket találhatja, izgalmas hátterekkel és színes fejlécekkel, kihangsúlyozva a nevet és a kapcsolattartási adatokat.

A kreatív sablonok kitűnően használhatók a művészet, a fényképezés, a tervezés és a zene különböző munkaterületein. Segítségükkel megmutathatja egyedi stílusát, és felkeltheti a HR-munkatárs figyelmét még mielőtt akár az első bekezdést elkezdené olvasni. A kreatív kísérőlevél sablon másik előnye, hogy a vállalat képéhez igazítható, így egész biztos pozitív első benyomást kelthet.

Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Tűnjön ki a többi pályázó közül és helyezkedjen el gyorsabban a tökéletes munkakör megszerzéséhez alkalmas, szakértőink által megtervezett ingyenes kísérőlevél sablonjainkkal.
Kísérőlevél Készítése
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Készítse el kísérőlevelét pár perc alatt
Tűnjön ki a többi pályázó közül és helyezkedjen el gyorsabban a tökéletes munkakör megszerzéséhez alkalmas, szakértőink által megtervezett ingyenes kísérőlevél sablonjainkkal.
Kísérőlevél Készítése
Népszerű kísérőlevél példák
Ingyenes kísérőlevél sablonjainkból ötleteket meríthet. Használja ezeket a példákat, valamint kísérőlevél készítőnket és csodás kísérőlevelet szerkeszthet percek alatt. Új, speciális Szerkesztőnk a kezdeti lépésektől a folyamat végéig segíti.

Próbálja ki szakszerű Önéletrajz készítő eszközünket most!

Spóroljon időt egyszerű, 3-lépéses önéletrajz készítőnkkel. Többé nem kell az ihletre várnia és a Word formázási nehézségeivel sem kell megküzdenie. Készítse el gyorsan a tökéletes önéletrajzot, melyet a munkáltatók is imádni fognak.
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint az elemzések és a marketing eredmények érdekében sütiket használ. Weboldalunk használatával elfogadja Süti Irányelvek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumainknak megfelelő sütiket.
Sütik elfogadása