1. Önéletrajz Példák
 2. Villanyszerelő
Írta: Susan Shor:Susan Shor:

Villanyszerelő Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató

Egy bevált, munkakörhöz alakított önéletrajz sablon + elkészítési útmutató, mellyel megszerezheti 2024-ben új állását. Villanyszerelő önéletrajz példa szerkesztésével gyorsan elkezdhet, majd könnyedén összeállíthat egy tökéletes önéletrajzot, csupán pár perc alatt. Csupán töltse ki adatait, töltse le új önéletrajzát és jelentkezzen egy álláshirdetésre még ma!
4.3
Átlagos értékelés
47 már kapott értékeléseket
Villanyszerelő Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató
Önéletrajz Szerkesztése

Szeretsz a kezeddel dolgozni, különböző környezetekben tevékenykedni és problémákat megoldani? Remek! Olyan pályát választottál, ami villanyszerelőként ezt mind lehetővé teszi számodra. Ráadásul a készségeid iránt egyre növekszik a kereslet. Egy jól megírt villanyszerelői önéletrajzzal a kezedben válogathatsz az állások közül.

Nem kell egyedül csinálnod. Egy önéletrajz megírása és formázása frusztráló és időigényes feladat, te pedig minél előbb szeretnéd elkezdeni az álláskeresést. Érdemes kihasználni a Resume.io és álláskeresési erőforrásainak előnyeit: az önéletrajz készítő eszközt és szakértői sablonokat. Kevesebb mint 15 perc alatt megtudhatod ebből az útmutatóból:

 • Mit csinál egy villanyszerelő az álláskeresés szempontjából
 • Hogyan biztosítod, hogy az önéletrajzod átjusson az Önéletrajzkezelő Rendszer (ATS) szűrőjén
 • Mi a legjobb formátum egy villanyszerelői önéletrajzhoz
 • Hogyan tehetsz jó benyomást minden önéletrajz részben, úgy mint: összefoglaló, munkatapasztalat, végzettség, készségek
 • Hogyan válassz letisztult, olvasható dizájnt

Mit csinál egy villanyszerelő?

A szakképzett fizikai munkaerő iránt kereslet van. Szerezd meg a vágyott állást azzal, hogy a legjobb fényben tünteted fel magad. A villanyszerelői munka egyik előnye, hogy nem kell egész nap az íróasztalnál ülnöd. Ugyanakkor keményen kell majd dolgoznod. A legtöbb villanyszerelő teljes munkaidőben – és fizetett túlórában – dolgozik, mert nagy szükség van rájuk, és tartaniuk kell a határidőket. Gyakori az esti és hétvégi munkavégzés.

Munkakörülmények

Bármilyen is az éppen aktuális gazdasági helyzet, a villanyszerelőkre szükség van, szóval az állásod biztosítva van. A munkád változatos is lesz. Nem ugyanarra a helyre mész be, és nem ugyanazokat a problémákat oldod meg minden nap. Minden munka valami újat hoz. Emellett szabadon dönthetsz afelől, hogy a saját főnököd leszel vagy másnak dolgozol.

A villanyszerelők gyakran dolgoznak a szabadban, fűtés és légkondicionálás nélkül, de valamilyen időjárás elleni védelemmel. Veszélyes körülményeknek, például élő vezetékeknek lehetnek kitéve, vagy építkezéseken kell dolgozniuk, ahol az épületek és nagy berendezések balesetveszélyt jelentenek. A zajszint magas vagy zavaró lehet. A védőfelszerelés, például a védőszemüveg és kesztyű viselése mindig elengedhetetlen. Amikor lakásokban vagy épületekben dolgoznak, szűk tereken kell átmászniuk vagy bepréselődniük, és addig kell ott maradniuk, amíg befejezik a javítást vagy korszerűsítést. A világítás is rossz lehet. A villanyszerelők sok időt töltenek a járművükben a munkavégzés helyszínei közötti ingázással. Amikor bemutatkozol az önéletrajzodban, akkor érdemes kiemelned, hogy különböző körülmények között is dolgozni tudsz.

Lehetőségek

Nem minden villanyszerelő végzi ugyanazt a munkát. Íme néhány szakosodási lehetőség:

Villanyszerelő vállalkozó: Remek választás, ha a saját főnököd szeretnél lenni, és szeretsz másokat irányítani. Általában ők tartják a kapcsolatot az ügyféllel, árajánlatokat adnak, és villanyszerelőket foglalkoztatnak a munkák elvégzésére.

Lakossági villanyszerelő: Ők lakóházakban és kisebb társasházakban dolgoznak. Telepítik, karbantartják és javítják a villamos vezetékeket és villamos rendszereket.

Kereskedelmi villanyszerelő: A nagy kereskedelmi épületekben végzett teljesen más, mint lakóépületeknél, ezért ehhez kereskedelmi környezetben szerzett gyakorlati idő szükséges.

Ipari villanyszerelő: Az ő szakterületük az erőművek, gyárak, vegyi üzemek és más ipari létesítmények. Itt követelmény az engedéllyel rendelkező ipari villanyszerelő melletti képzés.

Ha szakosodni szeretnél, győződj meg róla, hogy olyan villanyszerelőket célzol meg az önéletrajzodat, akiknél megszerezheted a szükséges gyakorlati időt.

Hogyan írj villanyszerelői önéletrajzot?

A villanyszerelői önéletrajz megírásának első lépése, hogy tisztában legyél a szükséges részekkel. Az önéletrajzodnak tartalmaznia kell a következőket:

 • Az önéletrajz összefoglaló részét (más néven profilt vagy személyes bemutatkozást)
 • A munkatapasztalat részt
 • A végzettség részt
 • A készségek részt

Amit egy erős villanyszerelői más foglalkozások önéletrajzában közös, hogy a stílusnak, a hangnemnek és az üzenetnek igazodnia kell ahhoz, akihez szólsz. Jelen esetben ez a munkáltató – valószínűleg a cég HR-ese vagy projektvezetője.

Mindent, amit csak lehet deríts ki az adott állásról: kik a munkáltatóid és kollégáid, milyen a munkaterület. Kiemelten fontos, hogy próbálj nevet és arcot társítani a HR-eshez és a leendő főnöködhöz, bárki is legyen az, ha a kettő nem ugyanaz a személy. Úgy írd az önéletrajzod, mintha a még el nem hangzott interjú kérdésekre válaszolnál.

De az álláskeresés egy jóval korábbi szakaszában az önéletrajzodnak át kell jutnia azon az Önéletrajzkezelő Rendszeren (ATS), amit a legtöbb közepes és nagy cég használ. Az ATS azokra a kulcsszavakra keres, amiket a HR-esek fontosként jelölnek meg. Ha a formázásod hibás, lehet, hogy az ATS nem tudja majd beolvasni a lényeges információkat, beleértve ezeket a kulcsszavakat is. A HR-esek kedvelik ezt a szoftvert, mert kevesebb önéletrajzot kell átnézniük. Biztosítsd a letisztult formázással, hogy a tiéd a kezükbe kerüljön. A kulcsszavakról később még lesz szó.

Ragaszkodj ehhez a nyertes formulához:

 • -Minden egyes szót az adott munkáltatóra vagy ügyfélre, a szakterületre és projekttípusra szabva írj, az élőszavas kommunikáció stílusát követve.
 • Tükrözz megbízható, magabiztos képet egy vizuálisan rendezett és átlátható, de nem túl hivatalos sablonnal és dizájnnal.
 • Online benyújtásnál optimalizáld az önéletrajzodat a megfelelő kulcsszavakra, hogy ne akadjon fenn az ATS szűrőjén.

A legjobb önéletrajz formátum villanyszerelőknek

A leggyakrabban használt időrendi formátum jól működik szinte bármely foglalkozás esetében, főleg ha valakinek a szakmai útja lineárisan halad. Ebben a részben a munkatapasztalataid és eredményeid fordított időrendben, munkáltató/munkahely szerint vannak felsorolva, a legutóbbitól visszafelé haladva. Valószínűleg a legtöbb villanyszerelő jelöltnek jó választás, akár tapasztaltak a szakmában, vagy esetleg más építőipari területen.

A másfajta formátumok néha indokoltak lehetnek azokesetében, akik most lépnek be a munkaerőpiacra, vagy épp váltanak, vagy sokrétű foglalkoztatási háttérrel rendelkeznek. Ide tartozik néhány projektalapú háttérrel rendelkező, egyéni vállalkozóként dolgozó szakember, akiknél jól működhet a „funkcionális” önéletrajz formátum. Más funkcionális önéletrajzok a munkatapasztalat helyett a speciális műszaki készségeket hangsúlyozzák. Néha egy hibrid (kombinált) munkatapasztalat, ami a kronologikus és funkcionális elemeket ötvözi, az észszerű választás

Villanyszerelő önéletrajz összefoglaló minta

Az összefoglaló a szakmai múltad és jellemzőid áttekintését adja. Itt van lehetőséged arra, hogy némiképp személyessé tedd a villanyszerelő önéletrajzodat. A többi rész legyen rövid és összpontosítson az eredményeidre. Egyértelmű, hogy szeretnéd megmutatni a munkáltatónak, hogy mit értél el villanyszerelőként, de emellett néhány szóval a szakmai személyiségedet is bemutathatod.

Ezt a részt profilnak is hívják, és itt nincs helye a szerénységnek. Légy büszke a tehetségedre!

Bár az önéletrajzod összefoglaló része ad bizonyos szabadságot, nem lehetsz túl bőbeszédű. Két-négy mondatod van arra, hogy elmagyarázd, milyen készségekkel és tulajdonságokkal tudnál hozzájárulni a céghez. Íme néhány kérdés, amit tegyél fel magadnak, mielőtt nekiállnál megírni ezt a részt:

 • Milyen kihívást jelentő villanyszerelési problémákat oldottam meg, és hogyan?
 • Hogyan viszonyulok az ügyfelekhez?
 • Kiemelkedem bizonyos keresett készségekben? Illusztrálhatom ezt egy projekt bemutatásával?
 • Hogyan írnák le szakmai fellépésemet a kollégáim?
 • Melyek az értékes tulajdonságaim egy munkáltató szempontjából? Itt gondolj a megbízhatóságra, a hatékonyságra, a csapatjátékra és egyéb, nem műszaki készségekre.

Ez jó hely a kulcsszavak elhelyezésére is. Nézd át az álláshirdetést, és emelj ki bármilyen készséget vagy tulajdonságot, amit a munkáltató megemlít. Próbálj közülük párat beilleszteni. De ne erőltesd! Azokat válaszd, amiket hangsúlyozni szeretnél. Lesz még idő továbbiak hozzáadására később. A lényeg, hogy felkeltsd a HR-esek érdeklődését, és interjúra hívjanak.

Rugalmas önéletrajz összefoglaló minta

Tapasztalt ipari villanyszerelő vagyok, aki képes önállóan és csapatban is a precíz, biztonságos munkavégzésre. Az elmúlt 5 évben az Elektrovill Kft.-nél dolgoztam, ahol számos ipari létesítmény villamos hálózatát építettem ki és korszerűsítettem. Nagyhangsúlyt fektetek arra, hogy szakmai ismereteim mindig naprakészek legyenek. Megbízható, gyakorlatias hozzáállásomnak köszönhetően határidőre és költségvetésen belül végzem el a projekteket. A célom, hogy egy olyan csapat tagjaként dolgozhassak, ahol lehetőségem nyílik a folyamatos szakmai fejlődésre.

Átmásolva!

Munkatapasztalat minta

Attól függetlenül, hogy most kezded, vagy már évek óta dolgozol, vannak eredményeid és fejlődés, amit itt bemutathatsz. Egy nyertes villanyszerelői önéletrajz nemcsak azt mondja el a HR-esnek, mit csináltál, hanem azt is, hogy hogyan tanultál és fejlődtél eközben.

Villanyszerelőként inasképzésen mentél keresztül. Mutasd be, hogy ez hogyan alapozta meg a készségeidet, majd illusztráld a későbbi munkák során egyre növekvő képességeidet.

A munkatapasztalatod leírásakor a sikereidre és a leküzdött kihívásokra fókuszálj. Nem csak hibás vezetékeket cseréltél, hanem meghallgattad az ügyfelet, ahogy elmondta a problémáját, felderítetted a problémát és vizsgálatokat végeztél, diagnosztizáltad a hibát, kifejlesztettél egy vagy több megoldást, ezekről tájékoztattad az ügyfelet, és időben, költségvetésen belül megjavítottad a rendszert.

Használj erős, cselekvést kifejező igéket a munkád leírására. Legyél részletes, észszerűség és az egy oldalas terjedelem keretein belül. Pontosan milyen villamos rendszereket javítottál? Ha vannak olyan adataid, mint pl. ügyfél-elégedettségi mutató, akkor azt is említsd meg!

A munkatapasztalat rész kulcsszavai jöhetnek egy átfogó készséglistáról és/vagy egy szófelhő alkalmazásból, ahogy alább, a készségek résznél is láthatod.

Nem kell felsorolnod az olyan készséget, amit több munkahelyen is alkalmaztál, főleg ha alapkészségekről van szó. Próbáld meg bemutatni az idővel növekvő felelősséget vagy műszaki tudást. Ennek a résznek mindenképpen a megpályázott állásra szabottnak kell lennie. Hangsúlyozd ki a munkáltató által keresett készségeket. Ehhez módosíthatod a készségeket felsoroló lista sorrendjét vagy teljesen felcserélheted a készségeket az álláskövetelményeknek megfelelően.

A munkatapasztalat résznél kerüld a magyarázat nélküli időbeli lyukakat.

Rugalmas munkatapasztalat önéletrajz minta

Ipari villanyszerelő a Elektrovill Kft, Debrecen
Január 2017 — Jelenleg

 • Ipari létesítmények villamoshálózatának kiépítése, korszerűsítése
 • Kábelezés, vezérlőrendszerek telepítése
 • Transzformátorok, generátorok üzembe helyezése
 • Elektromos zárlatok, meghibásodások javítása
 • Villámvédelmi rendszerek kiépítése az előírások szerint
 • Határidőre, költségvetésen belüli munkavégzés

 

 

Villanyszerelő a Villkom Kft, Eger
Május 2013 — December 2016

 • Lakóépületek, irodák villamos hálózatának szerelése
 • Fogyasztásmérő helyek kialakítása
 • Villanymotorok javítása, cseréje
 • Érintésvédelmi és szabványossági felülvizsgálatok
Átmásolva!

Villanyszerelő önéletrajz végzettség rész

Ez attól is függ, milyen mennyiségű egyéb tapasztalatod van. Ha a karriered közepén jársz, az inasévek kevésbé fontosak, mint a későbbi munkáid. Ha az első, inasévek utáni, állásod keresed, akkor írd bele a munkatapasztalat részbe. Ahogy egyre több tapasztalatot szerzel, úgy majd lejjebb helyezheted.

Miután befejezted az inaskodást, kérvényezheted a vizsgázott villanyszerelői engedélyt, majd dönthetsz a továbbképzés mellett. Ha így döntöttél, ezt említsd meg itt vagy az engedélyek részben. Ugyanez igaz, ha mestervizsgával rendelkezel.

Rugalmas önéletrajz végzettség minta

Villanyszerelő szakképesítés, Villamosipari Szakgimnázium, Miskolc
2009 — 2013

 

Érettségi bizonyítvány, Földes Ferenc Gimnázium, Miskolc
2005 — 2009

Átmásolva!

Készségek minta rész

Ez a felsorolás rövid áttekintést ad a munkáltatóknak a képességeidről, és lehetőséget a nagyon fontos kulcsszavak hozzáadására. Az összefoglalóban már kiemeltél kulcsszavakat a célzott álláshirdetésből. Most ezeket a szavakat fogod felhasználni a készségeid felsorolásánál.

Néha a kulcsszavak nem egyértelműek, mert az álláshirdetés túl általános vagy túl részletes. Ebben az esetben készíthetsz egy szófelhőt. A szófelhő alkalmazások szöveget dolgoznak fel és alakítanak képpé. Minél többször szerepel egy szó a szövegben, annál nagyobb méretű a képen. Elég beilleszteni a hirdetés leírását egy alkalmazásba, mint a wordle.com vagy a wordart.com, és megkapod azon vizuális formában azokat a szavakat, amelyekre valószínűleg az ATS keresni fog.

Szakértői javaslat

Gyűjts ötleteket egy átfogó listához, amely tartalmazza az összes készségedet, sikeredet és eredményedet. Legyen kéznél, amíg az önéletrajzodon dolgozol. És légy nagylelkű magaddal, ha tudod, hogy alapvetően szerény vagy!

A munkáltató által keresett készségek

A képzett szakembereket toborzó ActionGroup Staffing szerint, a villanyszerelők 4 legfontosabb készségei a következők:

 1. Műszaki képesség: Talán egyértelmű, de a jó önéletrajzhoz azt kell bemutatnia, hogy tisztában vagy a villamos gépek és -rendszerek működésével.
 2. Ügyfélközpontúság: Kitűnő odafigyelési készség és a gyors reagálás az ügyfelekre elengedhetetlen. A legtöbb ügyfél nem ért a villamos rendszerekhez. A te feladatod, hogy elmagyarázd nekik a problémát és a javítási lehetőségeket. Rád fognak hagyatkozni, mint szakértőre, a magyarázatot és tanácsokat illetően.
 3. Csapatjátékos és önálló munkavégzés: Lehet, hogy egy nagy munkán egy csapat tagjaként dolgozol, vagy önállóan kisebb munkákon. Mindkét szituációban képesnek kell lenned a legjobb teljesítmény nyújtására.
 4. Problémamegoldás: Nem csak tervrajzok szerint fogsz dolgozni. Sok munkád lesz, ami majd megkívánja, hogy felismerd a problémát és megoldást találj rá.

Ezek a tág kategóriák lebonthatók részletesebb készségekre. Például az „ügyfélközpontúság” helyett írhatod, hogy „részletes magyarázat ügyfeleknek”, vagy „gyors reagálás a kérdésekre”. Próbáld meg egy keverékét használni a technikai tudást igénylő kemény készségeknek és a kollégákkal, ügyfelekkel való és a munkakörnyezetben való boldoguláshoz szükséges puha készségeknek. Minden álláshirdetésből válaszd ki az álláshirdetések 5-10 legfontosabb készségét és tedd be ebbe a részbe. Mindegyik állás kicsit más, szóval testre kell szabnod az önéletrajzodat.

Rugalmas készségek önéletrajz minta
 • Ipari és kereskedelmi villamos hálózatok szerelése
 • Kábelezés, vezérlőrendszerek telepítése
 • Transzformátorok, generátorok üzembe helyezése
 • Villanyszerelési rajzok, kapcsolási vázlatok olvasása
 • PLC programozás, menüvezérlés
 • Motoros meghajtó, szervomotorok bekötése
Átmásolva!

Önéletrajz elrendezés és dizájn

Ahogy azt szeretnéd, hogy az önéletrajzodban szereplő szavak professzionális képet közvetítsenek rólad, úgy az elrendezésnek is ezt a képet kell tükröznie. Az elrendezés majdnem olyan fontos, mint a leírt készségeid és eredményeid. Ha rendetlennek vagy nehezen olvashatónak tűnik, könnyen hoppon maradhatsz, hiába ez lenne számodra az álommunka. Vannak alapvető dizájnszabályok, amiket érdemes követni, hogy ne járj így, használhatod az elrendezési sablonokat is, amelyeket a resume.io toborzási szakemberekkel és H-szakértőkkel tesztelt le.

Ezek a sablonok testre szabhatók, de lássuk a főbb stratégiákat egy toborzóbarát önéletrajzhoz:

 • Kerüld a túl sok színt és a díszes betűtípusokat
 • Váltogasd a rövidebb és hosszabb szövegrészeket, hogy elkerüld a nagy szövegtömböket
 • Tedd olyan helyre az elérhetőségeidet, ahol könnyen láthatók
 • Használj felsorolásokat hosszú mondatok helyett
 • Ne tegyél a fejlécbe vagy láblécbe olyan információt, amit a jelentkezéskezelő szoftver nem biztos, hogy beolvas.

Az összevissza formázás, a sorköz vagy az ütköző színek mind okot adhatnak az önéletrajzod elutasítására. A formázás fontos. Ne feledd, hogy a gondosan igazított oszlopok, felsorolások és más formázás összekavarodhatnak, ahogy átkerülnek egyik programról a másikra. Mentsd el az önéletrajzodat PDF-ben, és ellenőrizd kétszer, hogy a formázás pont úgy maradt-e, ahogy elképzelted!

Szakértői javaslat

A helyesírás-ellenőrző sem talál meg mindent. Gondosan olvasd át a szöveget vagy kérj meg egy barátot, családtagot, hogy nézze át az önéletrajzodat!

A formázás más, nem csupán vizuális, szempontból is fontos a villanyszerelő önéletrajzodnál. De nem kell aggódnod, a resume.io önéletrajzkészítő és a toborzók által tesztelt sablonok segítenek, hogy a legjobb formádat hozhasd és elkerülhesd a hibákat. A négyféle elrendezés kategória között biztos megtalálod a neked legmegfelelőbb dizájnt, amely alkalmas a személyiséged és szakmai sikereid kiemelésére.

Összefoglalás egy villanyszerelő önéletrajzhoz

 1. Legyen az elrendezés áttekinthető és a formázás tökéletesre csiszolva.
 2. Használj kulcsszavakat az összefoglalóban, a készségeknél és a munkatapasztalatnál, hogy legyőzd az ATS-t.
 3. Kelts hatást a teljesítményeddel és fejlődéseddel.
 4. Használd a resume.io, önéletrajzkészítő eszközét és sablonjait, hogy olyan önéletrajzot írhasd, ami segít szintet lépni!
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Használjon szakszerű, gyakorlatban tesztelt önéletrajz sablonokat, melyek a munkáltatók által kedvelt „önéletrajz-szabályok” szerint készültek.
Önéletrajzom Elkészítése

Gyönyörű, használatra kész önéletrajz sablonok

Nyerje el a munkáltatók és a toborzók bizalmát 25+ szakszerűen megszerkesztett önéletrajz sablonunkkal. Letöltés PDF formátumban.
3.5 / 5
4 értékelés alapján itt: Trustpilot
Ezt A Sablont HasználomStockholm resume template
Stockholm
8 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomNew York resume template
New York
4 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBécs resume template
Bécs
2 200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSydney resume template
Sydney
1 900 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLondon resume template
London
3 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomDublin resume template
Dublin
3 900 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMoszkva resume template
Moszkva
730 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAmszterdam resume template
Amszterdam
1 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMadrid resume template
Madrid
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSantiago resume template
Santiago
1 300 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSzingapúr resume template
Szingapúr
720 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomOslo resume template
Oslo
580 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomFokváros resume template
Fokváros
57 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPárizs resume template
Párizs
550 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBerlin resume template
Berlin
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomGenf resume template
Genf
33 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomVancouver resume template
Vancouver
510 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomTokió resume template
Tokió
350 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMilánó resume template
Milánó
930 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLisszabon resume template
Lisszabon
230 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBarcelona resume template
Barcelona
490 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomKoppenhága resume template
Koppenhága
100 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomChicago resume template
Chicago
150 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRio resume template
Rio
200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRóma resume template
Róma
200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBoston resume template
Boston
120 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRirekisho resume template
Rirekisho
52 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 400+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAthens resume template
Athens
110 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBrussels resume template
Brussels
69 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPrague resume template
Prague
18 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShanghai resume template
Shanghai
30 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomToronto resume template
Toronto
2 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint az elemzések és a marketing eredmények érdekében sütiket használ. Weboldalunk használatával elfogadja Süti Irányelvek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumainknak megfelelő sütiket.
Sütik elfogadása