1. Önéletrajz Példák
 2. Programozó
Írta: Susan Shor:Susan Shor:

Programozó Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató

Egy bevált, munkakörhöz alakított önéletrajz sablon + elkészítési útmutató, mellyel megszerezheti 2024-ben új állását. Programozó önéletrajz példa szerkesztésével gyorsan elkezdhet, majd könnyedén összeállíthat egy tökéletes önéletrajzot, csupán pár perc alatt. Csupán töltse ki adatait, töltse le új önéletrajzát és jelentkezzen egy álláshirdetésre még ma!
4.9
Átlagos értékelés
68 már kapott értékeléseket
Programozó Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató
Önéletrajz Szerkesztése

Programozó önéletrajz összegzés példa: átfogó kép

Csupán néhány másodperc alatt kell meggyőznie az önéletrajz olvasóját arról, hogy álmai programozói állásához pont Ön a megfelelő jelölt! Ezért már a dokumentum elején, az összegzésben be kell mutatnia a legjelentősebb és a munkakörhöz legközelebb álló eredményeit. Nagyban megkönnyíti a dolgát, ha az önéletrajz megírásához egy kis előkészületet is végez.

Önéletrajza összegzésében (másnéven a profilban vagy személyes bemutatkozásban) egy kicsit eldicsekedhet elért eredményeiről. Kerülje a túlzásokat, de emelje ki, mire büszke szakmai karrierje felépítésében. Ráadásul ebben a szakaszban kreativitását is kamatoztathatja - az önéletrajzban máshol erre nem adódik lehetőség. A programozók kiválasztásában a kreativitás gyakran fontos szempont, így ne mulassza el megmutatni, milyen értékekkel rendelkezik.

Módosítható önéletrajz összegzés példa

Tapasztalt és elkötelezett gyógyszerész, kiterjedt tapasztalattal a gyógyszerészti szolgáltatások területén. Jelentős gyakorlattal a klinikai farmakológia és gyógykezelések alkalmazásában. Kiterjedt tudással a gyógyszertárak működésére, a gyógyszertárak kezelésére és a gyógyszerek alkalmazására vonatkozóan. Ügyfelek és betegek empatikus kezelése és szakszerű javaslattételek. Kiemelkedő szakmai és kommunikációs készségek, melyek elengedhetetlenek egy folyamatosan változó munkaterületen.

Átmásolva!

Szakmai tapasztalat minta

Először is el kell döntenie, hogy szakmai tapasztalatait hogyan kategorizálhatja hatékonyabban: a hagyományos felsorolással vagy inkább projekt alapon. A döntés meghozatalához használja az alábbi kérdésekre adott válaszait:

 1. Önálló vállalkozó vagy most kezdi karrierjét? Használ nyílt forráskódú szoftvereket vagy egyéb közösségi forráskódokat? Ha igen, a hagyományos, 40 órás munkaviszonyban végzett állásai felsorolása helyett inkább sikeres projektjeit mutassa be.
 2. Karrierje jelentős részében vállalati alkalmazottként dolgozott? Ha igen, annak ellenére, hogy a sikeres projekteket mindenképpen számításba kell vennie, szakmai tapasztalatai hagyományos felsorolását javasoljuk.
 3. Karrierje során egyaránt dolgozott szerződéses alapon és teljes munkaidős alkalmazottként? Ebben az esetben, ha elegendő helyet tud erre szorítani, sorolja fel munkahelyeit és korábbi projektjeit is. A másik megoldás, ha a projekteket a szakmai tapasztalat szakasz alá építi be. Ez akkor hatásos, ha bár nem mutat be sok projektet, azok fontos szerepet játszottak szakmai fejlődésében.

Szakmai tapasztalat

A szakmai tapasztalat szakaszban felsorolás jelleggel, a munkáltató megnevezésével és a munkaviszony idejének feltüntetésével mutathatja be korábbi munkahelyeit. Használjon fordított időrendi sorrendet, vagyis kezdje a legutóbbi munkahelyével. 

Az egyes pozíciók leírása ne csupán a feladatok felsorolásából álljon. Részletesen írja le milyen projektekben vett rész és hogyan sikerült legyőznie a felmerülő nehézségeket. 

Módosítható önéletrajz szakmai tapasztalat minta

Helyettesítő gyógyszerész , Benu Gyógyszertár, Kaposvár
Október 2014 - November 2022

 • Igény szerinti munkavégzés, a beteg vagy szabadságolt gyógyszerészek helyettesítése, valamint kisegítő munkavégzés a nagy forgalmú munkanapokon.
 • Betegek és ügyfelek magánéletének védelme.
 • Gyógyszer receptek ellenőrzése.
 • Betegek tájékoztatása a gyógyszerek alkalmazásáról és a a lehetséges mellékhatásokról.
 • Együttműködés az orvosokkal a lehető legjobb ellátás biztosítása érdekében.
 • Azesetlegesenveszélyesvagytörvénytelennektűnőtevékenységekjelentése.
 • Gyógyszerés , Alma Gyógyszertárak, Kaposvár

 

Gyógyszerés , Alma Gyógyszertárak, Kaposvár
Július 2012 - Szeptember 2014

 • Munkavégzés egy jól működő és sikeres gyógyszertár csapatának segítő tagjaként.
 • Gyógyszer receptek átvizsgálása és megfelelő tájékoztatás nyújtása az ügyfeleknek.
 • A megsemmisítésre szánt gyógyszerek számítógépes nyilvántartásának vezetése.
 • Körültekintő munkavégzés az egészségügyi kockázatok, például allergiás reakciók vagy kellemetlen mellékhatások elkerülése érdekében.
 • Hatékony tanácsadás a gyógyszerek használatáról.
Átmásolva!

Programozó önéletrajz végzettségek példa: tanulmányok és képzések

A legtöbb programozó legalább egy alapdiplomával rendelkezik, de egyes vállalatoknál megfelelő szakképesítéssel is el lehet helyezkedni. Ritkán fordul elő, de nem lehetetlen, hogy egy nagyon meggyőző önéletrajzzal és portfólióval szakmai végzettség nélkül sikerül megszerezni egy programozói állást. 

A kódolással foglalkozó szakemberek közül sokan manapság kizárólag a kódolásra összpontosító képzéseken vesznek részt. A kódolás ismerete egy olyan készség, melyet folyamatosan frissíteni kell, hiszen a kódnyelvek és a használt eszközök állandóan változnak. Ebben a szakaszban sorolja fel az összes képzést, tanfolyamot és egyéb szakmai jellegű továbbképzést, melyen karrierje során részt vett!

Módosítható önéletrajz végzettségek példa

Gyógyszerész, Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Kar, Budapest
Szeptember 2008 - Május 2012

 • Kiemelkedő eredmények.
 • Gyakorlati munkavégzés a Richter Gedeon Zrt-nél.
Átmásolva!

Példa a CV készségeire: feleljen meg a munkaadói igényeknek

A CV legfontosabb eleme a különféleképpen megjeleníthető készségek listája. Az önéletrajz megírását jelentősen segíti, ha előtte átgondolja milyen hasznos készségekkel és képességekkel rendelkezik. Elsőként, állítson össze egy hosszú listát, amiben felsorolja az összes lehetséges készséget. Itt minden szóba jöhet - ne csak az adott állás szempontjából mérvadó képességekre összpontosítson! Ezután készítsen egy listát projektjeiről, eredményeiről és sikereiről. Ezeket az alaplistákat mindig tartsa elérhető közelségben és karrierje fejlődésével párhuzamosan frissítse.

 1. Türelem
 2. Alaposság
 3. Kreativitás
 4. Tanulás iránti igény

A szociális készségek közé tartozik például a kommunikáció, a szervezőképesség, a motiváció, valamint minden egyéb szokás és tulajdonság, mellyel hozzájárulhat csapata és munkaadója sikereihez. Bár egyesek tévesen azt gondolják, hogy a programozók és a szoftvermérnökök szociális készségei kevésbé fejlettek, érzelmi intelligenciája (önmaga megértésének és az együttérzésnek képessége) kiemelheti a pályázók tömegéből. Ezek a készségek különösen fontosak, hiszen fel kell hívnia a munkaadó figyelmét a helyi tehetségek nyújtotta lehetőségekre. Előfordulhat, hogy sok jelentkező távolabb, akár egy másik időzónában él, így velük nehézkesebb a kommunikáció, ami előnyt jelenthet az Ön számára. 

A készségek alaplistájának összeállítása során jegyezze fel, hogyan sikerült ezen képességeit munkája során hasznosítania. Ezek az információk jól jöhetnek szakmai tapasztalata összeállítása során. Természetesen ne feledkezzen meg a tudásalapú készségekről sem, hiszen ezek valóban elengedhetetlenek az állás betöltéséhez. Egy szoftvermérnökökből álló közösség, a Dev szerint az alábbi szakmai készségekkel minden programozónak rendelkeznie kell:

 1. Programozási nyelv és keretrendszerek
 2. Adatbázisok
 3. Adatszerkezetek és algoritmusok
 4. Forrásellenőrzés
 5. Tesztelés
Személyre szabható példa
 • Kapcsolatfelvételi készségek
 • Barátságos és közvetlen viselkedés
 • Gyógyszeripari eljárások
 • Klinikai alkalmazások
 • Türelmes tanácsadás
 • Termékbiztonság
 • Csapatvezetés
 • Kiváló ügyfélszolgálati készségek
Átmásolva!
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Használjon szakszerű, gyakorlatban tesztelt önéletrajz sablonokat, melyek a munkáltatók által kedvelt „önéletrajz-szabályok” szerint készültek.
Önéletrajzom Elkészítése

Gyönyörű, használatra kész önéletrajz sablonok

Nyerje el a munkáltatók és a toborzók bizalmát 25+ szakszerűen megszerkesztett önéletrajz sablonunkkal. Letöltés PDF formátumban.
3.5 / 5
5 értékelés alapján itt: Trustpilot
Ezt A Sablont HasználomStockholm resume template
Stockholm
8 800 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomNew York resume template
New York
4 100 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBécs resume template
Bécs
2 200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSydney resume template
Sydney
1 900 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLondon resume template
London
3 800 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomDublin resume template
Dublin
4 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMoszkva resume template
Moszkva
740 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAmszterdam resume template
Amszterdam
1 800 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMadrid resume template
Madrid
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSantiago resume template
Santiago
1 300 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSzingapúr resume template
Szingapúr
730 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomOslo resume template
Oslo
590 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomFokváros resume template
Fokváros
59 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPárizs resume template
Párizs
560 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBerlin resume template
Berlin
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomGenf resume template
Genf
35 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomVancouver resume template
Vancouver
520 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomTokió resume template
Tokió
360 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMilánó resume template
Milánó
940 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLisszabon resume template
Lisszabon
230 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBarcelona resume template
Barcelona
490 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomKoppenhága resume template
Koppenhága
100 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomChicago resume template
Chicago
160 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRio resume template
Rio
210 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRóma resume template
Róma
200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBoston resume template
Boston
120 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRirekisho resume template
Rirekisho
56 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 800+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAthens resume template
Athens
130 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBrussels resume template
Brussels
77 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPrague resume template
Prague
24 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShanghai resume template
Shanghai
42 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomToronto resume template
Toronto
2 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint az elemzések és a marketing eredmények érdekében sütiket használ. Weboldalunk használatával elfogadja Süti Irányelvek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumainknak megfelelő sütiket.
Sütik elfogadása