1. Önéletrajz Példák
 2. Front-end fejlesztő
Írta: Susan Shor:Susan Shor:

Front-end fejlesztő Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató

Egy bevált, munkakörhöz alakított önéletrajz sablon + elkészítési útmutató, mellyel megszerezheti 2024-ben új állását. Front-end fejlesztő önéletrajz példa szerkesztésével gyorsan elkezdhet, majd könnyedén összeállíthat egy tökéletes önéletrajzot, csupán pár perc alatt. Csupán töltse ki adatait, töltse le új önéletrajzát és jelentkezzen egy álláshirdetésre még ma!
4.4
Átlagos értékelés
21 már kapott értékeléseket
Front-end fejlesztő Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató
Önéletrajz Szerkesztése

Mint front-end fejlesztő hozzászoktál ahhoz, hogy megmutasd a világnak a munkádat. Előnyöd van az álláskeresésben, mert tudod, hogyan kell kiváló felhasználói élményt létrehozni. Ez a front-end fejlesztői önéletrajzminta és -útmutató ötleteket ad ahhoz, hogy hogyan hasznosítsd a tudást ezt lenyűgöző önéletrajzban.

Minden kiváló önéletrajz a felhasználóbarát kialakítást és a meggyőző érvelést ötvözi az állás elnyerésének érdekében. A nehéz rész a helyes egyensúly megtalálása lehet az izgalmas és egy túlzottan túlzsúfolt dizájn között. Mennyi magabiztosságot lehet sugározni anélkül, hogy beképzeltnek tűnnél? Itt jönnek jól a szakértői eszközök és tanácsok. Megéri időt szánni a toborzók pozitív figyelmét felkeltő elemek felkutatására, mert ez több választ eredményezhet. Végül is a cél, az interjú megszerzése. A Resume.io bőséges erőforrásokat kínál az álláskeresőknek, beleértve az önéletrajzmintákat, amelyek segíthetnek megadni neked ezt a támogatást.

Ebben az önéletrajz-útmutatóban és a hozzá tartozó front-end fejlesztői önéletrajz
mintában az alábbi témákkal kapcsolatos információkat találod:

 • Mit csinál egy front-end fejlesztő?
 • A front-end önéletrajz megírásának kerete, emellett tippek és trükkök
 • A legjobb formátum egy front-end fejlesztő önéletrajzhoz
 • Tanácsok az összefoglaló, a munkatapasztalat, a végzettség és a készségek részekhez
 • Ötletek professzionális elrendezéshez és további dizájn tippek

Mit csinál egy front-end fejlesztő?

A front-end fejlesztők kódolják a weboldalak, webalkalmazások és mobilalkalmazások összes felhasználói felületi elemét. Értelmezik a cég és az ügyfelei igényeit, és könnyen használható, interaktív webalkalmazásokat hoznak létre. A front-end fejlesztőknek jártasnak kell lenniük mind a programozási nyelvekben, mind a dizájn technikákban.

A front-end fejlesztők által gyakran használt nyelvek: a HTML, a CSS és a JavaScript. Ezek a fejlesztők készítik a navigációt, az elrendezést, a gombokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyen mozogjanak az alkalmazásokban. Azt is biztosítják, hogy a felhasználói felületek megfelelően működjenek.

Egyes front-end fejlesztők a webes alkalmazások kliensoldali logikájára összpontosítanak JavaScript vagy TypeScript használatával, illetve React vagy Vue keretrendszerekkel.

A front-end fejlesztők munkaerőpiaci kilátásai

A kódolótáborok és egyéb rövid távú szoftverfejlesztő képzések elterjedése megnövelte a front-end fejlesztők számát a munkaerőpiacon, de ez ne szegje kedvedet. Ha megvannak a készségeid, bőven akad állás.

Hogyan írj front-end fejlesztői önéletrajzot

Az önéletrajzodban használt szavaknak súlyuk van – főleg mert korlátozott a számuk. De mielőtt a mondanivalódra összpontosítasz, tudnod kell, hogyan fogalmazd meg őket.

Az önéletrajzodnak tartalmaznia kell az alábbi szabványos elemeket:

 • Az önéletrajz fejlécét
 • Az önéletrajz összefoglaló részét (más néven profil vagy személyes nyilatkozat)
 • A munkatapasztalat részt
 • A készségek részt
 • A végzettség részt
Szakértői javaslat

Számolj az algoritmusokkal

Mint front-end fejlesztő, tudod, hogy a keret csak a kezdet. Bár úgy tűnhet, hogy nehéz lesz valami egyedit alkotni valami szabványosból, ez messze nem igaz. A toborzók ugyanis elég gyorsan kiszagolják a generikus önéletrajzot. Ez azt jelenti, hogy friss szemmel kell megközelítened minden egyes álláspályázatot – egy olyan front-end fejlesztői önéletrajzzal, ami közvetlenül az adott munkaadónak szól.

Az algoritmusok uralják az online világot, és ez alól az álláspályázatok sem kivételek. Az Önéletrajzkezelő Rendszer, ami elemezni fogja a jelentkezésedet, részben kulcsszavak és kifejezések alapján fogja szűrni és rendezni az önéletrajzokat. Növeld az esélyeidet az álláshirdetésben szereplő pontos kifejezések és készségek használatával, amelyekről tudod, hogy számítanak a leendő munkaadódnak. Ennek az az előnye is megvan, hogy megmutatja a szoftveres toborzóknak, hogy érted a munkakört és követelményeit.

A legjobb önéletrajz formátum front-end fejlesztőknek

Mi a különbség az önéletrajzod kerete és formátuma között? A keret a komponensekből áll, a struktúra pedig az, ahogy bemutatod őket. A legtöbb önéletrajz a fordított időrendi formátumot követi. Ennek az az oka, hogy a toborzókat leginkább az érdekli, amit az utóbbi időkben csináltál.

A legtöbb esetben ezt a módszert ajánljuk, de lehet, hogy a te eseted más. El kell döntened, hogy ebbe a stílusba belefér-e minden technikai készséged. Ha nem, érdemes lehet kidolgoznod egy funkcionális önéletrajzot, ami kibővíti a készségek részt a munkatapasztalat rész rovására. Ha frissen végzett fejlesztő vagy, érdemes lehet hibrid formátumot választanod.

Most lássuk a front-end fejlesztői önéletrajzod tartalmát.

Önéletrajz összefoglaló minta

Bár összefoglalónak hívják, az önéletrajzodnak ez a része inkább egy szakmai profilnak felel meg. Körülbelül 100 szóban ki kell emelned a tapasztalataidat, legnagyobb szakmai sikereidet, és esetleg a tervezési filozófiádat.

Ez az önéletrajz egyetlen része, ami teljes mondatokból áll, de vigyázz, ne pazarold a szavakat. Alább néhány példát találsz a hatékony szerkesztésre, hogy minél több információt belefoglalhass az önéletrajzodba:

Jó: Jobb: 
Több mint 10 év JavaScript tapasztalattal rendelkezem. 10 évnél is több JavaScript tapasztalattal több tucat alkalmazást fejlesztettem.
Az a kódolási filozófiám, hogy kevesebb sor jobb kódot eredményez. A kód racionalizálása gyorsabb alkalmazásokat eredményez.

Annak érdekében, hogy megmutasd, hogy te tényleg akarod ezt az állást, kiegészítésként írhatsz pár mondatot arról, hogy miért jelentkezel a céghez és mivel tudnál hozzájárulni a sikerükhöz.

Inspirációért tekintsd meg a többi IT kategóriás mintáinkat, beleértve a webfejlesztő, a szoftverfejlesztő, a programozó, a szoftvermérnök és a full stack fejlesztő önéletrajzmintákat.

Rugalmas önéletrajz összefoglaló minta

Több mint 3 év HTML5, CSS3, JavaScript és React fejlesztői tapasztalattal rendelkező front-end programozó vagyok. Legutóbb a WebAlk Kft.-nél dolgoztam, ahol sikeresen fejlesztettem és vezettem be egy reszponzív webáruházat, ennek eredményeként pedig 20%-kal nőtt az értékesítés. Érdekel a UX dizájn és a funkcionális, jól skálázható kódírás. Gyorsan tanulok és könnyen alkalmazkodom az új technológiákhoz. A célom egy olyan csapatban dolgozni, ahol folyamatos szakmai fejlődésre nyílik lehetőségem.

Átmásolva!

Munkatapasztalat minta

Ahogy az összefoglalód sem puszta karriervázlat, a front-end fejlesztői önéletrajzod munkatapasztalat része sem csupán a felelősségi körök felsorolásából áll. Ehelyett azt mutasd be, hogy tanultál és fejlődtél a munkahelyeken, és hogy jelentős sikereket értél el.

Az elegáns kód kevés fölös sorral látja el a feladatát; az elegáns önéletrajzban minden szónak jelentősége van. Kezdj minden pontot erős, cselekvést kifejező igével, amit az adott lépésed eredménye kövessen. Ezek a feladatpontok felsorolások, mindegyik a pályafutásod egy-egy sikerét emeli ki, amelyek azon készségeidet illusztrálják, amelyeket majd az új munkaadód céljainak előremozdítására fogsz használni.

Rugalmas önéletrajz munkatapasztalat minta

Front-end fejlesztő a WebAlk Kft., Budapest
Január 2019 — Jelenleg

 • Reszponzív webáruház front-endjének megtervezése React és Redux felhasználásával
 • Termékek oldalainak optimalizálása, konverzió javítása
 • Teljesítménymonitoring és hibakeresés New Relic segítségével
 • Webes hozzáférhetőség és felhasználói élmény javítása
 • 20%-os értékesítésnövekedés elérése az új webáruházzal

 

Front-end fejlesztő a Kódoló Kft, Debrecen
Március 2017 — December 2018

 • Vállalati honlap áttervezése Angular keretrendszerben
 • Reszponzív dizájn megvalósítása Bootstrap segítségével
 • A/B tesztelés és optimalizálás a konverzió növelésére
 • WebSocket használata valós idejű adatok megjelenítéséhez
Átmásolva!

Önéletrajz készségek minta

Egy kiváló front-end fejlesztői önéletrajz a készségek részt arra használja, hogy a toborzók figyelmét a munkához szükséges kulcsfontosságú képességekre irányítsa. Egy tipikus készségek rész 4-7, gondosan a megpályázott állásra szabott képességet tartalmaz.

Ha a funkcionális formátumot választod, kitágíthatod ezt a részt, ideértve, hogy minden olyan technikai tudásodat felsorolod, ami megfelel az álláskövetelményeknek. Mivel a munkád készségközpontú, érdemes lehet nemcsak a képességeket, hanem azok szintjét is megadni. Itt egy ATS tipp: Írd ki a teljesen a nevet, majd a rövidítését tedd zárójelben utána, hogy az algoritmus felismerje a tudásodat.

Rugalmas önéletrajz készségek minta rész
 • HTML5, CSS3, JavaScript (ES6+)
 • Front-end keretrendszerek (React, Angular, Vue.js)
 • Reszponzív webdizájn, CSS preprocesszorok
 • REST API-k integrálása
 • Tesztelés (Jest, Enzyme, Cypress)
 • Verziókezelés (Git)
 • Webes teljesítményoptimalizálás
 • Scrum módszertan
Átmásolva!

Front-end fejlesztő önéletrajz végzettség minta

A szakmádban szükséged lehet mérnökinformatikus alapszakos diplomára, hacsak nem rendelkezel egy kiváló portfólióval. Az önéletrajzod végzettség része az a hely, ahol felsorolod az összes végzettséggel kapcsolatos eredményedet. Az összes megszerzett IT bizonyítványodat is itt említsd meg.

Ha mesterdiplomád vagy ennél magasabb végzettséged van, nem kell belevenned az érettségi bizonyítványodat. Nem ajánljuk a tanulmányi átlagod feltüntetését, hacsak nem vagy friss végzős, egy legalább 3,0-ás átlaggal.

Szakértői javaslat

A programok, keretrendszerek és nyelvek gyorsan változnak az IT világában, szóval tartsd naprakészen a képesítéseidet szakmai fejlődési lehetőségekkel.

A Geeks for Geeks szerint napjainkban ezek a 10 legfontosabb készségek:

 1. HTML, CSS és Javascript
 2. Front-end keretrendszerek, mint React, Angular és Vue.js
 3. Reagálási készség
 4. Verziókezelő rendszerek
 5. CSS előprocesszorok
 6. Parancssori felület
 7. Tesztelés és hibajavítás
 8. Webes teljesítményoptimalizálás
 9. DOM manipuláció
 10. RESTful API-k
Rugalmas önéletrajz végzettség minta

Villamosmérnöki és Informatikai Kar (BSc), Budapesti Műszaki Egyetem, Budapest
Október 2017 — Október 2020

• specializáció: web és szoftverfejlesztés

Átmásolva!

Önéletrajz elrendezés és dizájn

Itt tudod kamatoztatni a felhasználóbarát tervezésben szerzett jártasságodat. A front-end fejlesztői önéletrajzod dizájnjának a fő célja, hogy felkeltse a toborzók figyelmét, és gördülékeny vizuális utat biztosítson a teljes dokumentumban.

Tartsd észben, hogy professzionális benyomást szeretnél kelteni, szóval kerüld a túl díszes vagy színes dizájnokat, ami elterelné a figyelmet a tartalomról (bár ezt te is tudod, ez a szakmád!).

Tervezéskor tartsd észben ezeket az önéletrajz tippeket:

 • A szekciónevek legyenek egyszerűek, hogy a toborzók könnyen megtalálják, amit keresnek
 • Ha úgy döntesz, hogy díszes fejlécet használsz, ügyelj rá, hogy a neved, az e-mail címed, a telefonszámod és a címed jól észrevehető legyen
 • Ne feledd, hogy más betűtípusok működnek jól az interneten és nyomtatásban
 • Használj önéletrajz-készítő eszközt, mint a miénk, hogy belinkelhesd a portfóliódat az önéletrajzodba.

Összefoglaló információk a front-end fejlesztő önéletrajzhoz

 1. A tapasztalattal és naprakész készségekkel rendelkező front-end fejlesztők keresettek az IT világában.
 2. A kiváló felhasználói élmények létrehozásában szerzett tudásod segít a kiemelkedő önéletrajz kidolgozásában is.
 3. A funkcionális önéletrajz formátum lehet a legalkalmasabb számodra, ha több programnyelvben és egyéb, magas technikai tudást igénylő területen is jártas vagy.
 4. Ha nem akarsz még többet kódolni egy fárasztó nap után, használd ki a szakértők által tervezett sablonjainkat, hogy lendületet adjanak az álláskeresésednek.
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Használjon szakszerű, gyakorlatban tesztelt önéletrajz sablonokat, melyek a munkáltatók által kedvelt „önéletrajz-szabályok” szerint készültek.
Önéletrajzom Elkészítése

Gyönyörű, használatra kész önéletrajz sablonok

Nyerje el a munkáltatók és a toborzók bizalmát 25+ szakszerűen megszerkesztett önéletrajz sablonunkkal. Letöltés PDF formátumban.
3.5 / 5
4 értékelés alapján itt: Trustpilot
Ezt A Sablont HasználomStockholm resume template
Stockholm
8 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomNew York resume template
New York
4 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBécs resume template
Bécs
2 200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSydney resume template
Sydney
1 900 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLondon resume template
London
3 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomDublin resume template
Dublin
3 900 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMoszkva resume template
Moszkva
730 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAmszterdam resume template
Amszterdam
1 700 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMadrid resume template
Madrid
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSantiago resume template
Santiago
1 300 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomSzingapúr resume template
Szingapúr
720 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomOslo resume template
Oslo
580 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomFokváros resume template
Fokváros
57 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPárizs resume template
Párizs
550 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBerlin resume template
Berlin
1 500 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomGenf resume template
Genf
33 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomVancouver resume template
Vancouver
510 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomTokió resume template
Tokió
350 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomMilánó resume template
Milánó
930 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomLisszabon resume template
Lisszabon
230 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBarcelona resume template
Barcelona
490 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomKoppenhága resume template
Koppenhága
100 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomChicago resume template
Chicago
150 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRio resume template
Rio
200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRóma resume template
Róma
200 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBoston resume template
Boston
120 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomRirekisho resume template
Rirekisho
52 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShokumukeirekisho resume template
Shokumukeirekisho
3 400+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomAthens resume template
Athens
110 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomBrussels resume template
Brussels
69 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomPrague resume template
Prague
18 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomShanghai resume template
Shanghai
30 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ezt A Sablont HasználomToronto resume template
Toronto
2 000 000+ felhasználó ezt a sablont választotta
Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint az elemzések és a marketing eredmények érdekében sütiket használ. Weboldalunk használatával elfogadja Süti Irányelvek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumainknak megfelelő sütiket.
Sütik elfogadása