Tervezőgrafikus Önéletrajz Példa & Elkészítési Útmutató

Egy bevált, munkakörhöz alakított önéletrajz sablon + elkészítési útmutató, mellyel megszerezheti 2024-ben új állását. Tervezőgrafikus önéletrajz példa szerkesztésével gyorsan elkezdhet, majd könnyedén összeállíthat egy tökéletes önéletrajzot, csupán pár perc alatt. Csupán töltse ki adatait, töltse le új önéletrajzát és jelentkezzen egy álláshirdetésre még ma!
Önéletrajz Szerkesztése

Tervezőgrafikus profil/összegzés önéletrajz példa

Az önéletrajz legnagyobb részét listák teszik ki - állások, iskolák és készségek listája. Ezek alól kivétel az önéletrajz profil vagy másnéven összegzés szakasza. A profil csupán néhány sornyi szöveg a fejléc alatt, melyben saját szavaival megfogalmazhatja milyen "szupererővel" rendelkezik.

Alaposan gondolja át, tervezőgrafikusként mit érdemes önéletrajza profiljában feltüntetnie. Használjon fantáziadús, könnyen megjegyezhető nyelvezetet, a megfogalmazott szöveg soha ne legyen erőltetett vagy unalmas. A profilban lehetősége nyílik arra, hogy saját szavaival bemutatkozzon, ne pazarolja el! 

Módosítható összegzés példa

Digitális illusztrációk, képel és tipográfia felhasználásával készített hatásos képi megoldások alkotásában jártas, tapasztalt tervezőgrafikusként keresem új munkahelyemet. Lenyűgöző grafikai elemeken keresztül elkötelezettem segítem az ügyfeleket saját márkájuk arculatának felfedezésében. Szívesen dolgozom közösen más kreatív szakemberekkel a projekt céljának megvalósítása érdekében.

Tervezőgrafikus szakmai tapasztalat önéletrajz példa

Tervezőgrafikus önéletrajza szakmai tapasztalat szakaszának továbbra is fontos szerep jut: amikor jelentkezik egy céghez, nem csupán készségei és elért eredményei meghatározók, de a munkáltató azt is szeretné tudni, hogyan dolgozik csapatban és képes-e beilleszkedni a vállalati struktúrába. EZT szakmai tapasztalataival igazolhatja.

Emellett azonban önéletrajza szakmai tapasztalata felsorolásával az eddigi legjobb pozícióit és elvégzett feladatait kell kiemelnie. Sok tervezőgrafikus dolgozik egyéni vállalkozóként, ezért nem feltétlenül az elvégzett feladatok fordított időrendi felsorolása a leghatékonyabb megoldás. Ehelyett karrierje legjobb feladatait és legsikeresebb munkáit emelje ki.

Módosítható szakmai tapasztalat példa

Tervezőgrafikus, Kreatív Kuckó, Tiszafüred
Szeptember 2018 — December 2022

  • Közvetlen munkakapcsolat kialakítása az ügyfelekkel a célközönség elérésére irányuló impozáns prezentációk elkészítése érdekében.
  • Keynote, PowerPoint és Adobe Creative Suite rendszeres használata.
  • Tipográfiai és tervezői alapszabályok kiterjedt alkalmazása.
  • Dizájnelemek megalkotása különböző megjelenítési formákhoz és média platformokhoz.
  • Prezentációk sikeres összeállítása és hatékony bemutatása az ügyfelek elégedettségének biztosításához.

 

Tervezőgrafikus, Gyöngy Média, Karcag
Május 2016 — Augusztus 2018

  • Kitűnő ügyfélmárka-ismeret kialakítása.
  • Közös feladatmegoldás a csapat többi tagjával a hatékony munkavégzés érdekében.
  • A szoros határidők ellenében minőségi tartalomkészítés.
  • Az ügyfelek által megkívánt szabványok biztosítása.
  • Széleskörű ismeretek megszerzése a tipográfia, a rácsrendszerek és a tartalom-elrendezés területén

Mit tegyen, ha nincs tapasztalata?

Amennyiben teljesen kezdő vagy új karriert szeretne elindítani, egy kreatív megoldást kell találnia arra, hogyan tüntethet fel minden, a megpályázott álláshoz illő elvégzett feladatot.

Ebbe beletartozik a gyakorlati munka, az ösztöndíj, az önkéntes munka vagy egyes esetekben olyan feladatok is, melyek teljesen különböznek a meghirdetett pozíció feladataitól.

Tervezőgrafikus végzettség önéletrajz példa

A tervezőgrafikusként összeállított önéletrajz végzettség szakasza általában rövid és lényegre törő, egyszerű formázási megoldással. Tervezőgrafikusként általában a munkakörhöz kapcsolódó alapdiplomával lehet elhelyezkedni - a végzettség lehet tervezőgrafikus, valamilyen művészeti ág vagy hasonlók. Esetenként egy más területen megszerzett alapdiploma is megteszi, ha ezt egy grafikusi képzés és/vagy tanúsítvány egészíti ki. A vállalatok ritkán kérnek tervezőgrafikusaiktól egynél több diplomát, illetve tanúsítványt. 

Módosítható végzettségek példa

Tervezőgrafika BA, Budapesti Metropolitan Egyetem, Budapest
Szeptember 2013 — Május 2016

Gimnáziumi érettségi, White Plains High School, Kossuth Lajos Gimnázium
Szeptember 2009 — Május 2013

Tervezőgrafikus készségek szakasz önéletrajz minta

Nyilvánvaló, hogy a megfelelő készségek nélkül nincs semmi esélye. A tervezőgrafikusok esetében a munkáltatók elsősorban az egyéni készségek alapján döntenek, ezért önéletrajzának ezen szakaszára kellő hangsúlyt kell helyeznie. Ami az egyes szakaszok rangsorolását illeti, önéletrajzának ezen része épp annyira (vagy talán egy icipicivel kevesbé) fontos, mint a profil és a szakmai tapasztalat. Sőt, előfordulhat, hogy a készségek szakasz lesz a tervezőgrafikus önéletrajz legfontosabb eleme. Például, ha egy cég weboldalak tervezéséhez keres grafikust, az önéletrajzban a Photoshop mellett a Figma, a Sketch vagy hasonló kifejezéseket is szeretné látni. És arról se feledkezzünk meg, hogy ezek a készségek segíthetik hozzá a pályázót az állás megszerzéséhez.

Módosítható példa a készségek szakaszra
  • Adobe InDesign
  • Digitális fényképezés
  • Grafikai tervezés alapjai
  • Adobe Photoshop
  • Hatékony időbeosztás

Legjobb önéletrajz/CV formátum tervezőgrafikusok számára

A CVapp.hu oldalon az önéletrajz sablonokat stílus szerint kategóriákba soroltuk, így választhat az Egyszerű, a Kreatív, a Szakmai és a Modern kategóriák közül. Tervezőgrafikusként érdemes megfontolni egy kreatív sablon használatát. Ha úgy dönt, hogy saját maga tervezi meg önéletrajzát, akkor is alaposan és minden részletre kiterjedően gondolja át milyen formátumot és dizájnelemeket fog használni. 

Készítse el önéletrajzát 15 perc alatt
Használjon szakszerű, gyakorlatban tesztelt önéletrajz sablonokat, melyek a munkáltatók által kedvelt „önéletrajz-szabályok” szerint készültek.
Önéletrajzom Elkészítése